Yhdistykset

Hirvikosken koulun kannatusyhdistys ry

Puheenjohtaja Jussi Yrjölä puh. 050 3239317

Sihteeri Liisa Räsänen puh. 040 5495616, sähköposti hirvikoski.leiri@gmail.com

Hirvikosken Koulun Kannatusyhdistyksen Facebook sivu: (3) Facebook

tori2Jo  yli 30 vuoden ajan Hirvikosken koulun toimintaa on tukenut Hirvikosken koulun kannatusyhdistys ry. Kannatusyhdistyksen jäseninä ovat pääsääntöisesti koulun oppilaiden vanhemmat. Toiminnan tämän hetkinen painopiste on varainhankinta oppilaiden leirikoulu- ja virkistystoimintaa varten.

Vuotuiset tapahtumat kuten joulumyyjäiset ja Kymijokipäivän toritapahtuma ovat vakiinnuttaneet paikkansa kannatusyhdistyksen toiminnassa. Kesäisin risteilee yhdistyksen omistama jokilautta Kymijoella ja tämän yhteydessä on mahdollista vuokrata Lossinrannassa olevaa rantasaunaa ja kotaa.

 

Jokilautta risteilyt

Jokilautta risteilee kesäisin 1.6 -30.9. välisenä aikana tilauksesta. Lautalla on grilli ja kahvinkeittomahdollisuus. Lautalla tilaa 14 henkilölle. Hinta: ensimmäinen tunti maksaa 50 euroa ja seuraavat tunnit 30 euroa/h.

Saunan ja vuokraus:

Sauna on Lauttarannassa ympärivuoden sitä voi vuokrata alk. 10 euroa/kerta. Kodan vuokraushinta alkaen 30 e/kerta sis. saunan käytön. 

Toriteltan (4 x 4m) vuokraus 20e vrk, max 3 vrk. Pop-Up teltta 3x6m 40 €/ vrk. Festaripöytäsetit 2 kpl on myös vuokrattavissa. 

Tiedustelut ja varaukset Liisa Räsänen 040 549 5616.

Hirvikosken Martat ry

martatPuheenjohtaja Marjaana Marttila puh. 050 347 3212

Sihteeri Sanna Viholainen puh. 044 2114 265

Hirvikosken Martat ry on perustettu vuonna 1916. Yhdistyksessä on lähes 60  eri-ikäistä jäsentä. Toiminta on monipuolista, iloista yhdessä tekemistä ja olemista.  Esimerkkejä aikuisille suunnatusta toiminnasta erilaiset retket, teemaillat esim. hyvinvointi tai ruokakurssit. Toimintakalenteri julkaistaan 2-4 kertaa vuodessa. 

Löydä oma tapasi olla Martta. Jäseneksi voit liittyä verkossa, valitse silloin yhdistykseksi Hirvikosken Martat Ry  Liity Marttoihin | Martat  Myös paperilomakkeella voi liittyä, palautus Marttaliittoon, ohjeet löytyvät lomakkeesta. Marttaliiton-jasenhakemus-2022-1.pdf (martat.fi) Jäsenmaksu on n. 40 € vuodessa. Lapsilla on omat pikkukokki-kerhot, joissa opetellaan mm. ruuan valmistusta ja leivontaa.

Martat tekevät yhteistyötä kylän muiden yhdistysten kanssa, osallistuen yhteisten tapahtumien järjestelyihin sekä tarvittaessa muonitukseen. 

Hirvikosken Martoilta voi vuokrata astioita sekä tilata työntekijöitä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Martoilta voi varata myös pienimuotoista pitopalvelua. Astioiden vuokraus: Marjaana Marttila 050 3473212

Hirvikosken Eränkävijät ry

Puheenjohtaja Kalle Paavola  puh. 040 848 5053

Sihteeri Mikko Leino puh. 050 411 7838

Metsästysseura Hirvikosken Eränkävijät on perustettu vuonna 1961, edistämään metsästystä ja riistanhoitoa. Seurassa on reilu 90 eri-ikäistä ja eri tavoin toimivaa jäsentä.

Metsästys, riistanhoito, ampuma- ja kilpailutoiminta ovat metsästysseuran perinteisiä toimintamuotoja. Joka syksyinen hirvenmetsästys kokoaa yhteen suuren joukon kyläläisiä, maanomistajia ja metsästysseuran jäseniä.

Seuran ampumaradalla on mahdollista käydä harjoittelemassa kesäisin torstai iltaisin  hirviammuntaa. Lisäksi radalla järjestetään hirvimerkkiammuntoja syksyllä. Talvisin on järjestetty ilmakivääriammuntoja pienoishirviradalla.

Seuralla on metsästysmaja jota vuokrataan eri tilaisuuksiin tarvittaessa.

Jos olet kiinnostunut Hirvikosken Eränkävijöiden toiminnasta tai haluat vuokrata metsästysmajaa, ota yhteyttä Kalleen tai Petriin

Hirvikosken Eränkävijät historia